بر اساس این سند، موعود شمخانی، معاون وقت منطقه آزاد اروند، گروه ساختمانسازی عبدالباقی را که مالک پروژه متروپل هستند، برای انجام امور اداری و مشارکت در یک پروژه ساختمانی، به شهرداری آبادان معرفی کرده است. اسناد رسیده به ایران اینترنشنال همچنین نشان از حمایت گسترده مقامهای جمهوری اسلامی و مقامهای محلی خوزستان از عبدالباقی دارند. بر پایه این اسناد، موعود شمخانی، معاون وقت فنی و زیربنایی منطقه آزاد اروند، در سال ۹۸ طی نامهای به شهرداری آبادان، گروه مهندسین ساختمان سازی عبدالباقی را برای مشارکت در یک پروژه معرفی کرده است.
ساعت ۱۱:۴۰: ساختمان متروپل به لرزه افتاد. به گفتهٔ رئیس سازمان مدیریت بحران بخش باقیماندهٔ متروپل بسیار خطرناک و لرزان است و به همین دلیل شتاب در عملیات در اولویت نیست.[۳۳]
هیئت دولت روز یکشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۱ را به دلیل این حادثه و جانباختن هموطنان، عزای عمومی اعلام کرد.
۱ جان باختگان ۷.۲ خسارات مالی ۸ پیامدها و واکنشها تغییر وضعیت زیربخشهای پیامدها و واکنشها ۸.۱ اعتراضات ۸.۲ قتل و نبش قبر برادر حسین عبدالباقی ۹ یادداشت ۱۰ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات فروریختن ساختمان متروپل
ساعت ۱۴:۱۵ اعلام هشدار آغاز عملیات اصلی آواربرداری. به گفتهٔ وحیدی حساسیت آواربرداری بالاست و زمان اتمام آن مشخص نیست. تا این زمان، حادثه ۱۰ فوتی و ۳۲ مصدوم داشته است.
↑ «فرار حسین عبدالباقی مالک متروپل به دبی». بالاترین. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
ساعت ۱۳:۱۰: مأموریت آتشنشانان و امدادگران سازمان آتشنشانی اهواز بعد از ۱۲ روز به پایان رسید.
تخریب دیوار ، تخریب کف ، تخریب سقف و تخریب ساختمان با نظارت مهندس و رعایت اصول ایمنی
↑ «فیلم/ ماجرای کلیپ فرار مالک متروپل آبادان». مشرق نیوز. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.
↑ «در سفر رئیسجمهور به آبادان چه گذشت». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
سگهای تجسسی هلال احمر ۳ نفر را زنده از زیر آوار شناسایی کردند. همچنین دستگاههای زندهیاب ۳ نفر از محبوسان را ساختمان در تهران زنده در زیرزمین پیدا کردند.
↑ «پنجشنبه در خوزستان عزای عمومی اعلام شد». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۵. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
مراسم خوزستانیهای مقیم تهران برای یادبود جانباختگان حادثهٔ متروپل
شورای سیاستگذاری ائمهجمعه از برگزاری مراسم بزرگداشت جانباختگان حادثه در مسجدها و مصلیهای کشور خبر داد.[۳۸]